Espressomachine voor de horeca? Schaerer!

Dé koffiemachine voor de horeca? Dat is er één van Schaerer. Of je nu een klein gezellig café uitbaat, een trendy koffiebar, een gemoedelijke broodjeszaak, een gastronomisch restaurant of een heus hotel… bij Schaerer hebben we voor elke horeca gelegenheid de geschikte koffiemachine in huis, helemaal op maat van je zaak, je capaciteit, je eisen én dat met de gekende Zwitserse topkwaliteit.

De professionele espressomachine voor elk hotel

Je runt een gezellige B&B? Of bent maître d’hôtel in een drukbezocht hotel in hartje  grootstad? Of je baat een klein, charmant hotelletje  uit op het platteland? Wat voor hotel ook, je wilt niks liever dan je gasten verwennen… Met heerlijke koffie die een gelukzalige glimlach op het gezicht van je gasten tovert. Meer nog… Een professionele espressomachine die ook jou gelukkig stemt omdat ze

  • makkelijk te bedienen is
  • de beste espresso zet
  • makkelijk schoon te maken is
  • betrouwbaar en praktisch is
  • je gasten laat genieten

Vertrouw dan op de professionele espressomachines van Schaerer geschikt voor de kleinere horecazaak:

Professionele koffieautomaat voor je hotel met selfservice of selfservice restaurant

Nood aan een koffieautomaat die je hotelgasten zelf gemakkelijk kunnen bedienen ’s morgens? Of een handige koffieautomaat voor de klanten van je selfservice restaurant? Afhankelijk van de capaciteit kan je vertrouwen op verschillende professionele Schaerer koffieautomaten:

En ook dé espressomachine voor elke koffiebar, broodjeszaak, café, tearoom…

Ook als je een koffiebar uitbaat, een volks café of een fancy tearoom, heb je nood aan een espressomachine die het werk voor jou doet. Heerlijke koffie maken in een handomdraai, een koffiespecialiteit bereiden: het kan allemaal met de Schaerer espressomachines.

Heb je maar een beperkte ruimte en zou een klein, handig espressoapparaat helemaal iets voor jou zijn? Dan heeft Schaerer verschillende volautomatische espressomachines voor jou in petto zoals de compacte Schaerer Coffee Soul of de mooie en elegante Schaerer Coffee Club? Hou je meer van de echte barista look & feel? Dan val je beslist helemaal voor onze Schaerer Barista.

Schaerer espressomachine voor jouw restaurant, bistro, eethuis of andere eetgelegenheid …

Of je nu de fiere eigenaar bent van een gastronomisch restaurant, een funky bistro runt, een kleine eetgelegenheid hebt of een gezellig eethuisje, met een Schaerer espressomachine ben je zeker van kwaliteit!

Uiteraard wil je je klanten culinair verwennen, en dit van het aperitief tot en met de koffie. Die espresso, latte macchiato, cappuccino of jouw eigen bijzondere koffie, die moet de kers op de taart zijn. Schaerer biedt je verschillende koffiemachines die je toelaten heerlijke koffie te serveren. Zo hebben we onder anderes de elegante Schaerer Coffee Club, de Schaerer Coffee Soul en de Schaerer Barista.

Een espressomachine die je klanten culinair verwent? Met Schaerer!
Wij geven je graag alle uitleg bij een kopje koffie.

Menu