Espressoautomaat voor selfservice, kantoor, hotel, tankstation, school, ziekenhuis,…

Een koffieautomaat hoort het de gebruiker gemakkelijk te maken. Van het kiezen van de koffieboon, type melkbereiding, tot het betalen en het reinigen. De koffieautomaten van Schaerer maken je het leven eenvoudig, want (bijna) alles wordt voor jou gedaan!

De professionele espressomachine die je het leven gemakkelijk maakt

Of je nu een Schaerer koffieautomaat nodig hebt voor je klein kantoor of voor je selfservice restaurant waar dagelijks honderden mensen komen eten. Schaerer biedt je optimaal gebruiksplezier:

  • eenvoudig in bediening dankzij de grote touchscreens
  • aantrekkelijk én tijdloos design
  • koppeling aan alle courante betalingssystemen
  • makkelijk schoon te maken
  • betrouwbaar en praktisch
  • de beste espresso, ristretto, cappuccino, latte macchiato

Zwitserse topkwaliteit

Elke koffieautomaat, van klein model tot groot, is van Zwitserse topkwaliteit en uitgerust met de modernste knowhow.

Makkelijke reiniging

Elke Schaerer koffieautomaat is simpel te reinigen en voldoet aan de wettelijke vereisten voor hygiëne, de HCCP-normen. Op het touchscreen verschijnen de instructies. Zo wordt je koffieautomaat schoonmaken echt kinderspel. Onderdelen die zowel met melk als koffie in aanraking komen reinigen zichzelf sowieso periodiek automatisch om de beste kwaliteit te blijven garanderen.

Zuinig in verbruik

Een Schaerer koffieautomaat is zuinig in verbruik. Zo schakelt onze Schaerer Coffee Art Plus zichzelf uit als de koffieautomaat een tijdje niet gebruikt is. En een geïsoleerde boiler reduceert het energie verbruik nog eens met wel 30%. Ook dankzij het efficiënte verwarmingssysteem bespaar je jaarlijks flink wat centen op je energiefactuur.

Meten is weten

Zowel onze Coffee Soul, Coffee Club als Coffee Art Plus kunnen uitgerust worden met ons telemetriesysteem M2M Coffee Link. Met een druk op de knop weet je exact hoeveel koppen koffie en andere bereidingen je koffieautomaat gemaakt heeft in een bepaalde periode, wat de drukste afnametijd is, de voorraad bonen, melkpoeder, alle gegevens over onderhoud,… Met de M2M Coffee Link verbeter je eenvoudig en snel de processen rond je koffieautomaat.

Een handige, zuinige en trendy espressomachine voor je zaak?

Samen bekijken we wat bij jou past!

Menu