Espressomachine voor op kantoor? Schaerer!

De koffiemachine voor op kantoor? Dat is Schaerer. Of het nu gaat om een klein kantoor, een groot bedrijf met tientallen mensen, een advocatenkantoor, een dokterspraktijk, een bescheiden kmo, een kleine winkel of een groot landschapskantoor… bij Schaerer hebben we voor iedereen de geschikte koffiemachine in huis, helemaal op maat van jouw zaak, capaciteit en je eisen. En dat met de gekende Zwitserse topkwaliteit!

De professionele koffiemachine voor je kantoor

Voor jezelf en je medewerkers is het een zalig moment: van je bureau opstaan en naar de koffiemachine wandelen om even te ontspannen en een gezellige babbel te slaan met een collega. Daarom wil je een koffiemachine die past bij jouw bedrijf en topkwaliteit biedt, en ook makkelijk in bediening en onderhoud is. Een espressomachine die de beste koffie serveert voor jou, je medewerkers en je klanten. Reken daarom op Schaerer!

Al onze koffiemachines zijn:

  • met een druk op de knop te bedienen
  • van Zwitserse topkwaliteit
  • makkelijk schoon te maken (automatische reiniging)
  • betrouwbaar, praktisch en met een stijlvol design

Professionele espressomachine voor je bedrijf

Jouw bedrijf heeft heel wat mensen in dienst en dus wil je een koffieautomaat die ze probleemloos zelf kunnen bedienen? Of heb je een nood aan een handige koffieautomaat voor de klanten van je selfservice? Welke capaciteit ook, je kan vertrouwen op  verschillende professionele Schaerer koffieautomaten. Voor kleinere bedrijven, handelszaken en praktijken hebben wij onder meer deze professionele koffieapparaten:

Schaerer espressomachine voor een bijzondere espresso voor die belangrijke klant

De espressomachines van Schaerer blinken uit door hun gebruiksvriendelijkheid, hun technische vernuft en hun heerlijke koffies, espresso’s, latte macchiatio’s … Bovendien is er een aparte uitloop voor heet water. Dus een tasje thee heb je zo gemaakt. Bij menig espressoapparaat behoren ook chocolademelk, andere melkbereidingen en speciale recepten tot de mogelijkheden. Zo geef je je medewerker en klant een warm en welkom gevoel met een lekkere espresso of andere bereiding en dit dankzij je Schaerer espressomachine. Volgende koffiemachines zijn uitermate geschikt voor grotere bedrijven. Nie enkel voor de coffee corner maar ook voor de bedrijfskantine:

Dé espressomachine voor universiteit, school, ziekenhuis, publieke instelling

Schaerer biedt ook koffieautomaten en koffiemachines aan die het perfect doen in publieke instellingen zoals een universiteit, school, ziekenhuis, sportcentrum. Het is kinderspel om zelf een lekkere espresso, cappuccino, thee of warme chocomelk te zetten, gratis of tegen betaling. Want veel van onze koffieapparaten kunnen voorzien worden van een betalingssysteem met munten, jetons of betaalkaarten.

Een espressomachine die iedereen een welkom gevoel geeft? Schaerer!

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Menu