De professionele espressomachine van Schaerer maakt
van jouw koffiemoment een echte beleving

Bij Schaerer is koffie een beleving… Van het malen van de koffiebonen, over het bereiden van de koffie, het opschuimen van de melk, tot het serveren van de koffie voor jezelf, je klant, je medewerker… Deze beleving vindt zijn oorsprong in de professionele koffiemachines van Schaerer, van Zwitserse topkwaliteit en gemaakt met de modernste knowhow en technologie. Bovenal zet je espressoapparaat de heerlijkste cappuccino, ristretto, thee, espresso of chocomelk… Schaerer maakt van je koffiemoment een warebeleving.

Professionele espressomachine voor de horeca

De professionele koffiemachines van Schaerer bieden voor elk wat wils. Of je nu een hippe B&B hebt in een hippe stad, rondrijdt met een charmante foodtruck, een volkscafé uitbaat in een klein dorp of werkt voor een restaurantketen of selfservicerestaurant… Afhankelijk van je behoeftes, nodige capaciteit en specifieke noden heeft Schaerer de geschikte professionele koffiemachine voor jou in huis.

Kom alles te weten over de ideale koffiemachine voor de horeca.

De professionele espressomachine voor kantoor, school, universiteit, sportcentrum

Ook voor kantines kantoren, bedrijven, praktijken, scholen, universiteiten, heeft de professionele koffiemachine van Schaerer heel wat in petto. Volautomatische koffiemachines maken het leven van iedereen zo makkelijk. Met een simpele druk op de knop maken ze de lekkerste kop koffie in een handomdraai. En ook het onderhoud van al onze koffiemachines vergt weinig moeite…

Kom alles te weten over onze volautomatische koffiemachines voor op kantoor.

Zin gekregen in een Schaerer? Over een kop koffie bespreken we jouw project!

Menu