Best FoamTM:
melkschuim op zijn best!

Best FoamTM

Koffie maken zoals een barista? Met Best FoamTM  tover je het beste van opgeschuimde melk zo tevoorschijn. Want Schaerer is niet alleen een specialist in espressomachines. Melk en haar bereidingen zijn evenzeer onze passie. Best FoamTM  is  het resultaat van jaren onderzoek en deskundigheid.

Opgeschuimde melk van een barista

Best FoamTM  verhit de melk zoals een barista het doet: met stoom. Dat geeft een uitstekende melkschuimkwaliteit. De opgeschuimde melk van Best FoamTM  vormt zo de perfecte basis voor je koffie- en melkcreaties. En Best FoamTM  werkt dan ook nog eens heel snel, of je nu een cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato of een eigen bereiding maakt. Het melkschuim is subliem: glanzend als zijde, wit als sneeuw, heerlijk romig en luchtig.

Moeiteloos recepten en bereidingen programmeren

Best FoamTM heeft een geïntegreerd systeem Easy Setting waarmee je heel makkelijk en snel verschillende recepten met elk hun melktemperatuur en schuimconsistentie (heet of koud, dun of dik vloeibaar) bereidt. Een druk op het touchscreen en Best FoamTM  maakt een heerlijke koffie-met-melkbereiding.

De snelheid waarmee Best FoamTM  je cappuccino, hete of koude drank of andere koffie-met-melkbereiding maakt, is ongeëvenaard. Net zoals de kwaliteit die kopje na kopje op hetzelfde hoge niveau blijft.

Snel en makkelijk schoon te maken

Omdat we weten hoe belangrijk het is om geen kostbare tijd te verliezen met reiniging zorgt Best FoamTM  voor een automatische schoonmaakbeurt. Zo blijft je koffiemachine altijd vlekkeloos proper en hygiënisch.

Best FoamTM met de Schaerer Coffee Art Plus

Best FoamTM  is verkrijgbaar samen met onze koffiemachine Schaerer Coffee Art Plus en het espressoapparaat Schaerer Coffee Soul. Deze espressomachines zijn door hun vele uitbreidingsmogelijkheden en opties heel veelzijdige en uiterst professionele koffiemachines. Voor koffies met een hoog baristagehalte!

Maak nu een afspraak en ervaar zelf de topkwaliteit van onze Best Foam creaties!

Menu