Voordelen van een Schaerer espressomachine?

1. Persoonlijke aanpak

We luisteren graag naar jouw verhaal. Welk koffieapparaat past bij jouw zaak? Samen gaan we ernaar op zoek en staan we je bij met raad en daad zodat jouw zaak een succes wordt én blijft. Ook helpen onze techniekers, tevens geschoolde barista’s, je graag met de allerbeste recepturen.

2. Hoogstaande kwaliteit

De Schaerer espressomachines staan garant voor topkwaliteit! Al onze espressoapparaten zijn van Zwitserse makelij. De beste kwaliteit, knowhow van de bovenste plank en modern design zijn onze stokpaardjes!

3. Uitmuntende service

Is er toch eens iets mis met je espressomachine, dan helpen wij je snel en vakkundig voort. Onze techniekers, stuk voor stuk geschoolde barista’s, komen vlug ter plaatse en herstellen je apparaat. Heb je vragen over je toestel of recepten? Wij zijn er voor jou, want we beogen ten allen tijde een goed en langdurig samenwerkingsverband.

4. Gebruiksgemak

Door voor een Schaerer espressomachine te kiezen, kies je meteen ook voor heel veel gemak en comfort. Nooit was de beste koffie klaarmaken zo eenvoudig en dat met steeds dezelfde hoogstaande kwaliteit. En nooit was je koffiemachine reinigen zo makkelijk, alles wordt namelijk stap voor stap weergegeven op de display.

Helemaal betoverd door onze toestellen en voordelen?

en we bespreken graag uw wensen en noden!

Menu