Werken bij Schaerer: welkom!

Werken bij Schaerer is niet zomaar werken bij een producent van espressomachines. Het is een hart hebben voor koffie. Het is gedreven zijn om klanten op de best mogelijke manier te helpen. Het is je plaats vinden in een toekomstgericht bedrijf met veel ambitie en zin om te groeien en te blijven leren … Werken bij Schaerer is thuiskomen in een warme groep mensen die je inzet, eigen initiatief en ideeën waarderen. Werken bij Schaerer: dat doet je koffiehart sneller slaan!

Werken bij Schaerer: een premium merk!

Bij Schaerer zijn we razend trots op onze koffiemachines, espressoapparaten en koffieautomaten. Schaerers professionele volautomatische espressomachines blinken uit in innovatie, design en gebruiksgemak. Schaerer is een speler op topniveau in zijn segment.

Werken bij Schaerer: jouw dynamische werkomgeving

Werken bij Schaerer Benelux betekent ook werken in een vlakke en informele structuur, waar jouw inbreng, ideeën en initiatieven écht wel tellen. Die perfecte service bieden aan onze klanten, dat is waar wij íedere dag naar streven. Of je nu bij ons op kantoor in Wilrijk werkt of altijd onderweg naar klanten bent als een van onze techniekers of vertegenwoordigers: leuke werksfeer gegarandeerd!

Werken bij Schaerer: heel veel opleidingsmogelijkheden

Bij Schaerer vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en ook groeien in je job heel belangrijk. Daarom krijg jij sowieso een heel degelijke basisopleiding en geven we je de mogelijkheid om voortdurend bij te leren.

Werken bij Schaerer: teamwork!

Bij Schaerer sta je er nooit alleen voor. Samenwerken als een team is bij Schaerer essentieel om je doelen succesvol te bereiken. We helpen elkaar waar nodig en het advies van een collega is nooit ver weg.

Werken bij Schaerer: aantrekkelijke loonvoorwaarden

We voorzien een marktconforme basisverloning én aantrekkelijke extralegale voordelen. Onze excellente werkingsmiddelen maken het plaatje compleet.

… en er staat altijd lekkere koffie voor je klaar!

Wil je graag deel uitmaken van ons gepassioneerd team?
Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Menu